Mördaren inom mig

Mördaren inom mig - Vic Suneson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Vic Suneson
DIMENSIONERA
6,7 MB
FILNAMN
Mördaren inom mig.pdf
ISBN
1791796448583

BESKRIVNING

Kriminalförfattaren Lou Bright ger sig på att skriva en nyckelroman om ett bokförlag. När ett mord sker, skrämmande likt ett mord i hennes roman, hamnar hon i svårigheter. Är hon möjligtvis inblandad på något sätt? Kommissarie O.P. Nilsson och hans medhjälpare får ett svårt fall på halsen.Vic Suneson, pseudonym för Sune Viktor Lundquist, föddes den 11 november 1911 i Stockholm och dog den 5 september 1975 i Sundbyberg. Suneson var en svensk kriminalförfattare som skrev om polismännen O.P. Nilsson och Kjell Myhrman. Hans böcker var ofta pusseldeckare eller handlade om polisarbete. Han skrev även två ungdomsdeckare under sin livstid.

När ett mord sker, skrämmande likt ett mord i hennes roman, hamnar hon i svårigheter. Pris: 95 kr. Häftad, 2016.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Kriminalförfattaren Lou Bright ger sig på att skriva en nyckelroman om ett bokförlag.

RELATERADE BÖKOR