Mister

Mister - E L James | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
E L James
DIMENSIONERA
4,66 MB
FILNAMN
Mister.pdf
ISBN
9377015719300

BESKRIVNING

Ny roman av författaren till Femtio nyanser av honom!E. L. James, succéförfattaren till bästsäljande Femtio nyanser-trilogin, kommer nu med en ny roman, med nya huvudpersoner, men självklart med riktigt mycket romance.Huvudpersonerna är Maxim Trevelyan, en privilegierad och aristokratisk engelsman, och Alessia Demachi, en mystisk ung kvinna med musikaliska talanger och ett farligt förflutet. Maxims begär till Alessia utvecklas till en brinnande passion av ett slag han aldrig tidigare har upplevt. När Alessias förflutna hinner ikapp henne försöker Maxim desperat att skydda henne. Men även Maxim bär på en mörk hemlighet.Mister är en modern askungesaga. "Maxim och Alessia har fört med mig på en fascinerande resa och jag hoppas att mina läsare kommer att svepas med i deras spännande och sensuella saga, precis som jag gjorde när jag skrev den." - E.L. James

Mister V. 6,116,723 views; 4 months ago; 7:35.

From private rooms and apartments to LGBTQ-friendly hotels, you have the option to stay in the heart of gay districts as well as other neighborhoods in the places you visit. Få 20% rabatt på linser vid köp över 1000 kr. Med vår Mister Spex rabattkod kan du handla billigare i juni 2020 - Aftonbladet Rabattkoder Mr.

RELATERADE BÖKOR