Joakim i Babylon

Joakim i Babylon - Py Sörman | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Py Sörman
DIMENSIONERA
6,18 MB
FILNAMN
Joakim i Babylon.pdf
ISBN
9199997539616

BESKRIVNING

Trots Jennys fina yrke som tandläkare med egen mottagning, lever hon och hennes man Tomas ett bohemliv. De vet aldrig om pengarna kommer räcka till middag nästa kväll, och vicevärden tycks alltid lura bakom hörnet för att kräva in månadens försenade hyra. En dag dyker Jennys bortglömde bror Joakim upp, och installerar sig i deras lilla våning. Joakim växte upp hos deras morbror efter föräldrarna gått bort när de var små, och hans plötsliga närvaro leder till många frågor. Samtidigt tar Jenny sig an en tandläkarstudent, en ung kvinna som snart blir djupt förälskad i Tomas. För att rädda deras äktenskap måste Jenny och Tomas hålla en gemensam front, eller är det redan för sent?

Hon vägrade och som hämnd anklagade de henne för äktenskapsbrott med en ung man. Den unge vise domaren Daniel lyckades rentvå Susanna och få de oärliga männen fällda.

Hoppa till navigering Hoppa till sök Joachim uti Babylon. Joachim uti Babylon hade en hustru Susanna.

RELATERADE BÖKOR