Asterix och det stora loppet

Asterix och det stora loppet - Jean-Yves Ferri | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jean-Yves Ferri
DIMENSIONERA
5,81 MB
FILNAMN
Asterix och det stora loppet.pdf
ISBN
8894123901020

BESKRIVNING

Nytt album med Asterix!Vägarna i det som kommer att bli Italien är i förfall! För att behålla sin heder och visa på Roms storhet utlyser senator Lactus Bifidus ett stort transitaliskt lopp. Deltagare från olika delar av den kända världen deltar, bland andra våra tappra galler, Asterix och Obelix! Problemet är att Ceasar vill att en romare ska vinna loppet, till varje pris! Missa inte detta fartfyllda album!

Vi är återigen tillbaka till en handling som är uppenbart kopierad på ett äldre album: Gallien runt bjöd på en rundtur i Gallien, ... Asterix och det stora loppet. Tillbaka till sökresultatet.

Huvudpersoner i serien är de två gallerna Asterix och Obelix.. Serien utspelar sig i romarriket och handlar om en nordgallisk by i det galliska kriget, som med hjälp av en magisk dryck som ger dem övernaturlig styrka står ... Asterix och det stora loppet.

RELATERADE BÖKOR