Vänner i nöd, vänner i död

Vänner i nöd, vänner i död - Pia F Davidson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pia F Davidson
DIMENSIONERA
12,18 MB
FILNAMN
Vänner i nöd, vänner i död.pdf
ISBN
4471552563239

BESKRIVNING

Humoristisk feelgood-deckare om vänskap och om att ta lagen i egna händerDet är sommar. En aggressiv exman förstör idyllen för sin före detta partner Miriam och hennes två vänninor Veera och Erika. De flyr alla tre till en stuga i Värmland, där de bestämmer sig för att kontakta två torpeder för att bli kvitt honom. De har tröttnat på att vara offer. Men nog vore det opraktiskt om polisen fick reda på deras planer.Vänner i nöd, vänner i död är en varm och humoristisk feelgood-deckare om att ta lagen i sina egna händer, och om en vänskap som kan göra världen till en bättre plats. PIA F DAVIDSON debuterade 2013 med Så tuktas en svinpäls, som följdes upp av I likets vänkrets.Vänner i nöd, vänner i död är den tredje fristående delen i serien om de tre vänninorna och deras starka relation. »Vänner i nöd, vänner i död får 6 på den 6-gradiga skalan.«Evas Bokblogg »Rolig, spännande och gripande!« Jennies Boklista»En välskriven, hejdlös skröna med minst sagt oväntade vändningar som får mig att skratta högt ett flertal gånger.« Boklysten

Reservationer i kö: 0 Vänner i nöd, vänner i död. Humoristisk feelgood-deckare om vänskap och om att ta lagen i egna händer Det är sommar.

Recensioner. Ordberoende förlag ger ut böcker som berör och ger perspektiv. Vänner i nöd vänner i död är den tredje fristående delen i serien om Veera och hennes vänner.

RELATERADE BÖKOR