Mysteriet på Asthall

Mysteriet på Asthall - Jessica Fellowes | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jessica Fellowes
DIMENSIONERA
12,40 MB
FILNAMN
Mysteriet på Asthall.pdf
ISBN
8092896319933

BESKRIVNING

Året är 1920 och Louisa Cannon drömmer om en väg ut ur fattigdomens London. Louisas räddning blir en anställning i hushållet hos den berömda familjen Mitford på Asthall Manor i Oxfordshire. När sjuksköterskan, Florence Nightingale Shore, plötsligt mördas på tåget på väg till Hastings, finner sig Louisa intrasslad i mordhärvan.  En bok för alla Downton Abbey-fans!

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris När Mysteriet på Asthall inleds har första världskriget precis tagit slut.

Boken är skriven av Jessica Fellowes, författare till de bästsäljande böckerna om Downton Abbey. Det är perfekt läsning för alla som tycker om Daisy Goodwin, ... Mysteriet på Asthall.

RELATERADE BÖKOR