En dag med mormor : tåget hem

En dag med mormor : tåget hem - Cecilia Torudd | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cecilia Torudd
DIMENSIONERA
10,91 MB
FILNAMN
En dag med mormor : tåget hem.pdf
ISBN
9198533043838

BESKRIVNING

Ett viljestarkt barn och tålmodiga far- och morföräldrar – här är "Barnbarnsböckerna"! Humor och vardag för gamla och unga. En sprillans ny och träffsäker småbarnsserie av Cecilia Torudd. Mormor ska hämta Oskar på förskolan idag. De ska ta blå tåget hem tillsammans, men det sitter busiga killar i vagnen och fastän killarna har fötterna på sätet så säger mormor inte till dem. Det tycker Oskar är konstigt. Och värre blir det: Oskar har bestämt sig för att trycka på dörrknappen… I Cecilia Torudds nya småbarnsböcker är vardagen tillsammans med far- och morföräldrarna både härlig och dråplig. Som alltid med Torudds verk är det både lätt och roligt att känna igen sig för såväl gammal som ung. Det här är mormors bok i serien "Barnbarnsböckerna": relationer, vardag och skarpsynt bildhumor i härlig Toruddsk kombination! En dag med mormor: Tåget hem är en av de två första småbarnsböckerna i en serie som består av fyra delar. Läs också: En dag med morfar: Sova borta En dag med farmor utkommer hösten 2015.En dag med farfar utkommer hösten 2015.

De ska ta blå tåget hem tillsammans, men det sitter busiga killar i vagnen och fastän killarna har fötterna på sätet så ... En sprillans ny och träffsäker småbarnsserie av Cecilia Torudd. Mormor ska hämta Oskar på förskolan idag.

När tåget åkt gick vi in och åkte rulltrappor lite här och var före vi åkte hem. Mormor halsband med världens bästa mormor Blom design. 129 kr Finns i lager CDON.COM.

RELATERADE BÖKOR