En av hennes pojkar

En av hennes pojkar - Eli Winther | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eli Winther
DIMENSIONERA
4,94 MB
FILNAMN
En av hennes pojkar.pdf
ISBN
9261525100013

BESKRIVNING

Kalle är en 25-årig singelkille som jobbar som bartender i Stockholm. En kväll kommer Lilian till hans bar. Hon är äldre, världsvan och mystisk, en BDSM-kvinna som vet vad hon vill. Lilian drar in Kalle jakten på den största njutningen, för dem båda. Hon leder, han låter sig ledas.En av hennes pojkar är ett välskrivet, nutida erotiskt drama med fokus på samtycke. Här har författaren uppdaterat genren och skiftat maktbalansen från man till kvinna, där istället den unga mannen är det begärda objektet. Här ryms också vänskap, underkastelse, spänning och inte minst kärlek.

En av hennes pojkar är ett välskrivet, nutida erotiskt drama med fokus på samtycke. Hon är äldre, världsvan och mystisk, en kvinna som vet vad hon vill. Kort sagt, hon är något helt annat än de tjejer han brukar träffa.

Här har författaren uppdaterat genren och skiftat maktbalansen från man till kvinna, där istället den unga mannen är det begärda objektet. Här ryms också vänskap, underkastelse, spänning och inte minst kärlek.

RELATERADE BÖKOR