Solstormens konsekvenser

Solstormens konsekvenser - Rolf Englund | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rolf Englund
DIMENSIONERA
4,53 MB
FILNAMN
Solstormens konsekvenser.pdf
ISBN
8297553116702

BESKRIVNING

1859 inträffade en Solstorm som drabbade norra halvklotet och var synlig ända ner till Kuba och Hawaii. Telegrafsystemet i hela Europa och Nordamerika drabbades.Om en liknande Solstorm idag skulle drabba jorden skulle världens högteknologiska infrastruktur sluta att fungera.Transformatorerna för elnätet skulle förstöras och sådana kan ta upp till ett år att byta ut. Den värld som vi byggt upp är bräcklig, då vår elkraft är det moderna samhällets hörnsten som nästan alla andra infrastrukturer och tjänster är beroende av.Rolf Englund har tidigare gett ut böckerna Guldhunger, 2009Inkakulturen på vattenplaneten, 2009

Men det finns folk som fortfarande kan berätta: solstormar brände jorden och tsunamier slog in över land. Solstorm Åsa Larsson Köp boken Lyssna på boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum.

[1]Kimmo Rajala mottog en Guldbagge för särskilda insatser i filmerna Solstorm och Arn - Tempelriddaren. [1 Corona-konsekvenser: Nikolaj Jacobsen er sendt hjem.

RELATERADE BÖKOR