Sally och Sekreterarklubben : sekreterarklubben 1½

Sally och Sekreterarklubben : sekreterarklubben 1½ - Jan Bergman | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan Bergman
DIMENSIONERA
7,79 MB
FILNAMN
Sally och Sekreterarklubben : sekreterarklubben 1½.pdf
ISBN
8976944018187

BESKRIVNING

Jan Bergmans bok ”Sekreterarklubben”, om spionverksamhet i Sverige under andra världskriget, väckte sensation och blev en storsäljare när den kom 2014. Här kommer den efterlängtade fortsättningen.Av olika anledningar kunde vissa känsliga uppgifter inte tas med i ”Sekreterarklubben”. Nu kommer detta material...Författaren Jan Bergman är en känd film- och TV-producent/-regissör och journalist från svensk TV. Hans TV-produktioner ”Sverige och Andra Världskriget”, ”Guldkorn från SF” och ”Stockholmspärlor” hör till det svenska kulturarvet.Bergman har ägnat många år åt att gräva riktigt på djupet i annars oåtkomliga källor om de allra hemligaste delarna av svensk och internationell underrättelseverksamhet. Ursprunget till detta är att Bergmans egen mor var en av de hemligaste agenterna inom C-byrån, den svenska militära underrättelsetjänsten. Hon ingick i en grupp kvinnliga agenter som kallade sig själva ”Sekreterarklubben”, flera av dem hade sekreterarjobb på ”intressanta platser”, och rapporterade till den militära underrättelsetjänsten.

199.00 kr. Snabbtitt. Jan bergman sekreterarklubben Jan Bergman (Author of Sekreterarklubben) - Goodread .

Avsikten med Sally och Nazistligan är att boken är den första i en serie som delvis bygger på verkliga händelser och skildrar Sverige under efterkrigstiden och kalla kriget fram till idag. Sally och nazistligan (sekreterarklubben II) : en spionthriller i efterkrigstidens Stockholm. av Jan Bergman (Talbok, Talbok med text) 2018, Svenska, För vuxna Uppläsare Elisabet Thorborg.

RELATERADE BÖKOR