Ludde

Ludde - Ulf Löfgren | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ulf Löfgren
DIMENSIONERA
9,74 MB
FILNAMN
Ludde.pdf
ISBN
9860421787011

BESKRIVNING

Ludde är humor för små människor. En egensinnig karaktär som gör allt på sitt eget sätt.Nu har Ludde-böckerna varsamt moderniserats för att nå en ny generation läsare! I den här boken ska Ludde klä på sig, men det blir alldeles tokigt. Vardagssituationer blir roliga fantasilekar och den lilla läsaren får känna sig duktigare än Ludde."Det är härligt att veta bäst när man är två år, och Ludde är verkligen knasig och gör det mesta bakvänt", sa Ulf Löfgren i en intervju när han hade skapat Ludde på 80-talet. Och Ludde, en uttrycksfull figur i det lilla formatet, blev en omedelbar succé.

Till underbara Ludde söker vi ett hem med lite ... Skådespelare (filmroller 1916-1955). Född Frans Ludvig Gentzel i Jönköping, död i Göteborg. Ludde vaknar upp efter festen med missade sms från Felicia.

I rollerna: Alva Bratt, Edvard Olsson, Yandeh Sallah, Adrian ... LUDDE fårskinn passar lika bra som mysig golvvärmare, som pläd i fåtöljen. Den slitstarka ullen är smutsavvisande och gör sig därför bra i de flesta rummen där hemma.

RELATERADE BÖKOR