Inkaportalen : genom tid och rum

Inkaportalen : genom tid och rum - Britta Hedén | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Britta Hedén
DIMENSIONERA
3,41 MB
FILNAMN
Inkaportalen : genom tid och rum.pdf
ISBN
7524258086617

BESKRIVNING

Annika blir uppsagd från sitt jobb som laborant, men ärver strax därpå en lägenhet och en större summa pengar av sin excentriska faster Karin. I en bokhylla hittar Annika en dagbok, en guldmedaljong och ett brev från fastern med en uppmaning att ta sig till Peru för att träffa Miguel, en peruansk guide. Med dagboken och guldmedaljongen i bagaget beger Annika sig till Peru för att hitta Miguel och besöka de platser som fastern beskriver. Men vem är Miguel egentligen? Och kommer Annika att lyckas med uppmaningen att ta sig genom en tidsportal i Machu Picchu och komma tillbaka till Inkariket?   Britta Hedén kommer ursprungligen från Värmlands djupa skogar men är idag bosatt på saltstänkta Västkusten. Efter att fl era år arbetat som kemist valde Britta att utbilda sig till beteendevetare med ett intresse för forntida kulturer. Efter fl era resor till Peru, där hon träffat antropologer samt även Q’eroindianerna, vilka sägs vara bärare av den gamla inkatraditionen, fascinerades hon av den kunskap och naturskönhet hon hade funnit där. Inkaportalen – genom tid och rum är hennes debutroman.

I en bokhylla hittar Annika en dagbok, en guldmedaljong och ett brev från fastern med en uppmaning att ta sig till Peru för att träffa Miguel, en peruansk guide. Med dagboken oc PDF Inkaportalen : genom tid och rum ladda ner Beskrivning Författare: Britta Hedén.

Annika blir uppsagd från sitt jobb som laborant, men ärver strax därpå en lägenhet samt en större summa pengar av sin excentriska faster Karin. I en bokhylla hittar Annika en dagbok, en guldmedaljong samt ett brev från fastern med en uppmaning att ta sig till Peru för att träffa Miguel, en peruansk guide. Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse.

RELATERADE BÖKOR