En indiskret invit

En indiskret invit - Julia Justiss | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Julia Justiss
DIMENSIONERA
11,42 MB
FILNAMN
En indiskret invit.pdf
ISBN
5377710494241

BESKRIVNING

Prudence Lattimar kan inte rå för att hennes vackra mor har ett rykte som inte anstår en dam, och som dessvärre gör det omöjligt för Pru att tas emot av societeten. Men så träder faster Gussie in och hjälper till. Hon tar med sig sin brorsdotter till Bath för att sondera terrängen bland lämpliga unga herrar. Inom kort är Pru uppvaktad av flera gentlemän, en av dem är löjtnant John Trethwell. Han är allt hon någonsin kunnat önska sig, men Johnnie är inte beredd att slå sig till ro. Alltså bestämmer hon sig för att ta till några av sin mors knep för att åtminstone få den stilige löjtnanten att tillfälligt ge henne det hon vill ha. Sedan får det bli som det vill med en äkta man!

Laddas ned direkt . Prudence Lattimar kan inte rå för att hennes vackra mor har ett rykte som inte anstår en dam, och som dessvärre gör det omöjligt för Pru att tas emot av societeten. En indiskret invit Julia Justiss Häftad.

Totalbetyg 4,1 / 5 Leveranstid 3,9 / 5 ... Kastrull invite Här hittar du en enkel och snabb prisjämförelse. Sök och jämför Kastrull invite till ett billigt pris antingen från en dator eller din mobil.

RELATERADE BÖKOR