Därifrån vi komma : en släkthistoria från Ångermanland

Därifrån vi komma : en släkthistoria från Ångermanland - AnnaLena Forsberg | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
AnnaLena Forsberg
DIMENSIONERA
6,85 MB
FILNAMN
Därifrån vi komma : en släkthistoria från Ångermanland.pdf
ISBN
6869645073183

BESKRIVNING

Tbc, massarbetslöshet och fattigdom gör tillvaron riskfylld och dramatisk för familjen Eriksson, men det finns också glädje och sammanhållning i deras stora familj. Barnen går med trasor lindade runt fötterna när det saknas pengar till skor, och kornmjölsgröt, potatis och rovor håller dem vid liv de första åren.När ekonomin sakta förbättras lurar ändå krig, sjukdomar och plötsliga dödsfall runt hörnet. Du får följa Emil, Rut och deras familj från 1928 till 1945. De är min farmor och farfar, men det kunde handlat om vilken annan familj som helst i Sverige, för på den tiden såg livet ut så här för de flesta.

... Nyhetsbrev från Släkthistoria Nu har jag förstått att det är många som bär det namnet, och att det troligtvis går tillbaka till någon skäggig klankung på 800-talet.

... Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av bokus.com.

RELATERADE BÖKOR