Vid vansinnets berg

Vid vansinnets berg - H. P. Lovecraft, Martin Andersson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
H. P. Lovecraft, Martin Andersson
DIMENSIONERA
11,50 MB
FILNAMN
Vid vansinnets berg.pdf
ISBN
4639254063255

BESKRIVNING

Något slumrar på andra sidan Vansinnets berg. När en expedition från Miskatonics universitet anländer till Antarktis ödsliga polaröken och mäktiga, ruvande isberg, och borrar upp och smälter ner den uråldriga ismassan, finner de en mardröm som de aldrig hade kunnat föreställa sig. Sovande sedan urminnes tider vaknar något fruktansvärt, som för alltid borde ha varit dolt för människan.Ännu en gång har jag nått en punkt där det är mycket svårt att fortsätta. Jag borde vara härdad vid det här laget; men det finns vissa erfarenheter och aningar som sårar alltför djupt för att någonsin läka, och som bara efterlämnar en sådan ytterligare känslighet att minnet återuppväcker all den ursprungliga skräcken.Romanen Vid vansinnets berg intar en central position i Lovecrafts skönlitterära universum och utgör ett av naven i hans Cthulhu-svit. Denna textkritiska, kommenterade utgåva baseras på Lovecraft-forskningen och innehåller, utöver romanen, självbiografiska texter, essän ”Några ord om interplanetarisk litteratur”, författarens anteckningar till Vid vansinnets berg, utdrag ur brev och som appendix novellen ”Den namnlösa staden”.

Egentligen skedde upptäckten för för några månader sen. Då förhandsbeställde jag en singel på Rough Trade, men det hela föll i glömska tills igår, då jag i mitt utmattade tillstånd råka surfa in på deras Myspace.Gothig lo-fi girl-group inspelad med skramligt reverb och skräpiga mickar, väl anpassat för en ... Vansinnets Berg, Majorna, Göteborg.

Denna textkritiska, kommenterade utgåva baseras på den senaste Lovecraftforskningen och innehåller, utöver romanen, ... Vid Vansinnets Berg. Fienden är så stark.

RELATERADE BÖKOR