Ta rygg

Ta rygg - Peter Kihlgård | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Kihlgård
DIMENSIONERA
6,96 MB
FILNAMN
Ta rygg.pdf
ISBN
9382938177421

BESKRIVNING

Fixaren och småbedragaren Jocke lever sitt liv med fotbollen som medelpunkt och rättesnöre. När han en dag springer på Göran, den beundrade barndomsvännen, har rollerna förändrats och det är upp till Jocke att vrida runt på Görans värld. Ta rygg från 1985 är Peter Kihlgårds andra roman.

Lägg till en urstark finansiell ställning och en säker utdelning - Di tar rygg på Fredrik Lundberg och köper. "Ingemarsdotter tar rygg på Kalla", dvs lngemarsdotter lägger sig alldeles efter i skidspåret och får lite draghjälp. Ja, man placerar sig alltså bakom ryggen på närmast före liggande medtävlande och kan både själv få draghjälp på det viset och därmed också se till att den medtävlaren inte sticker iväg och skapar en för stor lucka. Tre enkla fondportföljer att ta rygg på Kl.

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD / TR Media. Foto: ANNA-KARIN NILSSON.

RELATERADE BÖKOR