Skuggvinter

Skuggvinter - Louise Baumgärtner | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Louise Baumgärtner
DIMENSIONERA
11,44 MB
FILNAMN
Skuggvinter.pdf
ISBN
1959592138077

BESKRIVNING

Alices och Markus relation vacklar, trots att de snart ska bli föräldrar. När expojkvännen Sebastian återigen kommer in i hennes liv, som annars mest består av högskolestudier och fredagsmys, kan hon inte föreställa sig hur det kommande vinterhalvåret ska förändra allt. Och innan våren gryr kommer någon att dö. Under hösten dras Alice allt snabbare in i något hon inte kan kontrollera. Samtidigt tar triangeldramat en ny vändning när någon börjar kommunicera med henne via anonyma lappar. Avsändaren finns i hennes direkta närhet och vet precis vad Alice sysslar med. Men är det ett försök att varna henne eller göra henne illa? Louise Baumgärtner har skrivit en psykologisk thriller om verklighetens gåtor, om närhet och distans i kärleksrelationer men också om det svåra förhållandet till sig själv. Skuggvinter kryper in under huden och är spänning när den är som allra bäst. Baksidestext av Spyglass Text.

Köp Skuggvinter av Louise Baumgärtner på Bokus.com. Skuggvinter kryper in under huden och är spänning när den är som allra bäst. Louise Baumgärtner (född 1973) är författare och deltidsarbetare.

Nu har jag lite dåligt samvete för det behöver verkligen städas och plockas undan i rummet, så jag får ta mig i kragen och istället ägna söndagen åt städning. Skuggvinter är en bra debutroman som gör mig mörkrädd. Sådant här är mycket mer skrämmande än övernaturliga saker.

RELATERADE BÖKOR