Sju dagar med familjen

Sju dagar med familjen - Francesca Hornak | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Francesca Hornak
DIMENSIONERA
10,14 MB
FILNAMN
Sju dagar med familjen.pdf
ISBN
2764210512789

BESKRIVNING

Det är långhelg och för första gången på länge är hela familjen Birch samlad i det gamla huset i Norfolk när den äldsta dottern Olivia har kommit hem för att vara tillsammans med sin familj i en vecka. Två föräldrar och två vuxna döttrar, var och en med en hemlighet som de tvingas konfrontera under veckan. Och mitt i röran dyker en oväntad gäst upp som ställer allt på sin spets.Sju dagar med familjen är en varm och rolig roman om livets glädjeämnen och sorger – med hög igenkänningsfaktor för alla som någon gång umgåtts med sin familj lite för länge.

Francesca Hornak , {{selectedProduct.StandardPrice}} kr {{selectedProduct.Price}} kr {{selectedProduct.Price}} kr . Lägg ...

Först upplevde jag den lite hoppig i mellan de olika karaktärerna. Sen tyckte jag det snarare var en fördel att det växlade mellan de olika familjemedlemmarna. Sju dagar med familjen var en bok som hade en viss startsträcka innan berättelsen tog fart.

RELATERADE BÖKOR