Serietidningsreklam! : en nostalgisk faktabilderbok

Serietidningsreklam! : en nostalgisk faktabilderbok - Jimmy Wilhelmsson, Adam Evertsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jimmy Wilhelmsson, Adam Evertsson
DIMENSIONERA
11,53 MB
FILNAMN
Serietidningsreklam! : en nostalgisk faktabilderbok.pdf
ISBN
5477308069216

BESKRIVNING

Låt oss ta dig på en resa tillbaka till tiden för skapandet av dina lyckligaste barndomsminnen – en tid då det mesta i livet var enkelt. Detta är en sprängfylld kavalkad av det tuffaste, ballaste och godaste en tjej eller grabb på 1970- eller 1980-talet kunde tänka sig. Det var en tid då du hade gott om tid, men ont om pengar. I dag är chansen stor att du har det precis tvärtom.SERIETIDNINGSREKLAM! är den maffiga boken om de roliga annonserna du hittade i serietidningar som Kalle Anka, Fantomen, Buster, Knasen, Acke och många fler. På somrarna frestade de med Vira Blåtira, Hubba Bubba och Päronsplitt – och om vintrarna med Commodore 64, Barbie och He-Man. Författarna presenterar inte bara serietidningsreklam du minns - utan har även letat rätt på reklammakare, producenter, fotografer och medverkande för att få hela storyn. Det här är boken som besvarar alla frågor du gått och grunnat på sedan barnsben och som ger dig hundratals anekdoter att stoltsera med på födelsedagsfesten, mötesmiddagen eller på dejten.

Tillbaka till sökresultatet. Serietidningsreklam! : en nostalgisk faktabilderbok Jimmy Wilhelmsson, Adam Evertsson (Inbunden) Tipsa en vän 389 kr Antal.

Det var en tid då du hade gott om tid, men ont om pengar. I dag är chansen stor att du har det precis tvärtom ... Reklam Från Förr var också grunden för boken Serietidningsreklam! - En nostalgisk faktabilderbok som kom ut 2018, en bok som jag skrev tillsammans med Jimmy Wilhelmsson och som gavs ut på förlaget Fandrake. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online.

RELATERADE BÖKOR