Pappersbåtar

Pappersbåtar - Annika Castro Nilsson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annika Castro Nilsson
DIMENSIONERA
9,14 MB
FILNAMN
Pappersbåtar.pdf
ISBN
6077320662260

BESKRIVNING

Få lägger märke till Torilda där hon nästan dagligen sitter vid sjön Trekanten i Liljeholmen eller där hon går med den stora, otympliga postvagnen inne på tidningsredaktionen där hon jobbar. Hon noterar sådant som går många förbi, funderar över människors beteenden och drömmer om att en dag finna den stora kärleken. Sina tankar och iakttagelser låter hon leva vidare i små, vackert vikta pappersbåtar, som hon i hemlighet sjösätter. Men, en efter en plockas båtarna upp ur den lilla, lugna sjön, och hennes och andras liv kommer att förändras för alltid. Pappersbåtar är en existentiell relationsroman, i vilken läsaren, med döden på axeln, får möta och lära känna den mycket tysta och ständigt observerande Torilda, saksamlaren Ruben samt ytterligare en handfull personer, som på olika sätt drabbas, påverkas och sammanlänkas av varandras och sina egna ageranden.

Totalbetyg ... Ett sött litet gör-det-själv-kit av små pappersbåtar fångade min uppmärksamhet på jakt efter lite inspiration på nätet! Dessa olikmönstrade båtar är gjorda av syra- och klorfritt papper och designade av Jurianne Matter. Ett kit innehåller 8 båtar, 4 små och 4 stora.

Se alla produkter och ändra i listan. Detta set räcker till 30 barn .

RELATERADE BÖKOR