Den underbara spegeln :

Den underbara spegeln : - Otto Witt | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Otto Witt
DIMENSIONERA
8,13 MB
FILNAMN
Den underbara spegeln :.pdf
ISBN
1415812969509

BESKRIVNING

Berlin 1950. Den tyska löjtnanten Wolfgang Schnitler, slarvig och slösaktig, får ett plötsligt dödsbud. Hans farbror, den gamle rike chokladfabrikanten och hobbyastronomen, har avlidit och som enda arvinge är Wolfgang säker på att arvet ska tillfalla honom. Lika säkra är bankirerna som frikostigt gett honom förskott på arvet. Men det visar sig att den gamle fabrikanten har fått en närmast tvångsmässig dragning till planeten Mars. I sitt testamente tillfaller hela hans förmögenhet den "som löser gåtan med Mars inom två år efter min död".Den unge löjtnanten svimmar när han får höra dessa ord.

VI. En syn i en kopp kaffe, sida 56 som etext Den Underbara Spegeln by Otto Witt.

3) Du ser underbar ut i den! 604.352.69 Den tyska löjtnanten Wolfgang Schnitler, slarvig och slösaktig, får ett plötsligt dödsbud. Hans farbror, den gamle rike chokladfabrikanten och hobbyastronomen, har avlidit och som enda arvinge är Wolfgang säker på att arvet ska tillfalla honom.

RELATERADE BÖKOR