Vägval

Vägval - Anne Marie Stamnestrø | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anne Marie Stamnestrø
DIMENSIONERA
8,60 MB
FILNAMN
Vägval.pdf
ISBN
7364544063981

BESKRIVNING

Utsvulten, frusen och sliten lyckas Maren smyga sig med i en vagn som skulle ta sig ut ur Christiania, men hon hamnar i skogen och har ingen aning om var hon är. Så dyker räddningen upp från oväntat håll. Mannen i de grå kläderna satt på sängkanten hos henne nästa gång hon slog upp ögonen. Maren såg lite klarare nu och uppfattade att hon befann sig i ett litet rum med grova timmerväggar. Orkar du äta lite? Iselin måste göra sitt livs val. Hon vet att hon älskar Daniel, men om hon ska vara tillsammans med honom, är hon tvungen att ge upp allt

För ungdomar som riskerar att utveckla en kriminell livsstil samt för de ungdomar som redan gjort det. Programmen för ungdomar innehåller ett särskilt material för den unges anhöriga, oftast gäller det föräldrarna.

Så ökar vi sysselsättningen för utrikes födda. I den pågående högkonjunkturen har sysselsättningen ökat med 175 000 personer från april 2017 till samma månad 2018.

RELATERADE BÖKOR