Inte någons mamma

Inte någons mamma - Jessica Hindsfors | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jessica Hindsfors
DIMENSIONERA
4,61 MB
FILNAMN
Inte någons mamma.pdf
ISBN
6986136588038

BESKRIVNING

Frida och hennes man köper drömhuset på landet och flyttar ut från stan. De packar upp och slår sig till ro. Samtidigt är inget som det borde vara. Deras tillvaro är kantad av läkarbesök, hormonbehandlingar och barnlängtan. Och deras äktenskap är svajigt.När Frida hittar en kaffeburk med några gamla brev i under inflyttningen, blir hon uppslukad av dess innehåll och stämning. Hon blir mer och mer nyfiken och börjar göra efterforskningar. Vem är kvinnan som en gång i tiden bott i samma hus som Frida? Och varför verkar de nästan hundra år gamla breven påverka henne?Inte någons mamma är en roman om barnlängtan på olika sätt, där kärleksrelationen och den ofrivilliga barnlöshetens sociala konsekvenser lyfts fram. Den är också berättelsen om längtan efter att kunna få välja sitt eget liv och om hur stor betydelse föräldraskapets vara eller icke vara kan ha. 

Ett viktigt ämne då många kvinnor drabbas. Hur man kan må när alla vänner och familj runt omkring sig får barn.

Det finns många skäl till varför det inte blir några barn gjorda här. Med inspiration av "Ingens mamma" och "40 skäl att inte skaffa barn" så ska även Pinglan förklara varför hon inte är mamma. Men hon var inte övertygad om konstverkets verkshöjd.

RELATERADE BÖKOR