Glimma. Långritten

Glimma. Långritten - Marie Helleday Ekwurtzel | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marie Helleday Ekwurtzel
DIMENSIONERA
8,86 MB
FILNAMN
Glimma. Långritten.pdf
ISBN
2494609318038

BESKRIVNING

Äntligen sommarlov!Sommaren är här och det är dags för långritt på ridskolan. Det som Lilly har drömt om så länge! På en långritt kan allt möjligt hända. Fast mest spännande är nästan att få veta vem som ska följa med, och vilka hästar alla ska få rida. Häng med Lilly och Glimma på en händelserik långritt de sent ska glömma!Andra boken om islandshästen Glimma och hennes skötare Lilly. Pricksäkert illustrerad av den dyrkade hästillustratören Lena Furberg, mamma till serieponnyn Mulle. Med faktarutor om hästar och ridning.Hegas böcker - lätta att läsa, svåra att motstå.Med Hegas nivåer kan läsaren hitta rätt utmaning. Denna bok ligger på nivå 3. Sagt om boken:"Spännande och lagom läskigt för barn i både låg- och mellanstadieåldern. Boken illustreras med svartvita helsidesbilder av den rutinerade illustratören Lena Furberg, som kanske är mest känd för sina serier om ponnyn Mulle. Här är bilderna både realistiska och vackra samtidigt som de samspelar väl med berättelsen."Camilla Appelgren, BTJ-häfte 2015:10

Trots att Glimma är tovig och mager har Lilly aldrig sett en så vacker häst. Sökruta för att söka efter böcker, e-medier och annat som biblioteket erbjuder. Sök av Marie Helleday Ekwurtzel Genre: Kapitelböcker e-Bok Titta och Ladda ner Glimma.

Inbunden Svenska, 2015-04-07. 9-12 år Lättläst.

RELATERADE BÖKOR