Svärmodern

Svärmodern - Moa Herngren | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Moa Herngren
DIMENSIONERA
6,36 MB
FILNAMN
Svärmodern.pdf
ISBN
8037371765539

BESKRIVNING

Som ensamstående mamma har Åsa och hennes son alltid varit nära. Men relationen förändras när sonen träffar en ny flickvän som snart blir gravid. Åsa gör sitt bästa för att knyta an till sin nya svärdotter, men då Åsa försöker hjälpa till uppfattas hon som gränslös. Det blir början på en konflikt som kommer att splittra hennes familj. Det blir smärtsamt uppenbart för Åsa att den viktigaste personen i sonens liv inte längre är hon själv, utan svärdottern och den nya familjen. Och när Åsas egen mamma går bort, står hon plötsligt alldeles ensam.Moa Herngren har ett unikt öga för relationer och dess svårigheter, vilket genomsyrar alla hennes böcker. Särskilt tydligt blir det i tv-serien Bonusfamiljen på SVT, som hon är manusförfattare till. Svärmodern är en stark berättelse om de närmaste relationerna vi har, och hur svårt det kan vara att förhålla sig till varandra när roller man tagit för givet bryts upp och förändras.

Norrmannen skriver att det var en skräckupplevelse för hans svärmor och parets barn att se hustrun föras bort i handfängsel och med näsblod.; En brittisk familj med två små döttrar och svärmor bilade genom ett bildskönt landskap på en av Frankrikes mest populära semesterorter. Svärmodern - "en knepig relation" Sin svärmor är ingen man väljer, lika lite som man bestämmer sig för att bli en, konstaterar Moa Herngren. Hon både har och är en själv. Svärmodern - "en knepig relation" Sin svärmor är ingen man väljer, lika lite som man bestämmer sig för att bli en, konstaterar Moa Herngren.

Utförlig titel: Svärmodern; Omfång: 344 sidor 21.6 cm. Språk: Svenska.

RELATERADE BÖKOR