Resenärerna

Resenärerna - Regina Porter | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Regina Porter
DIMENSIONERA
3,30 MB
FILNAMN
Resenärerna.pdf
ISBN
6348980171408

BESKRIVNING

Regina Porters debutroman Resenärerna är en svepande släktkrönika från amerikanskt 50-tal till president Obamas första år.Möt James Vincent Jr, en vit man av irländsk härkomst uppvuxen under knappa omständigheter på Long Island och på andra ställen, som blir en framgångsrik advokat på Manhattan.Möt Agnes Miller, en svart kvinna som efter en traumatisk upplevelse lämnar Georgia för Bronx, strax innan hennes nyblivne äkta man Eddie Christie kallas in till Vietnamkriget och lämnar henne med två små döttrar.Möt Rufus, son till James och litteraturvetare, som gifter sig med Agnes yngsta dotter Claudia, även hon litteraturvetare, och deras två barn.Resenärerna talar om vad det innebär att vara amerikansk medborgare idag, i ett land där hudfärg fortfarande spelar stor roll.

Sikten var i princip obefintlig. Resenärerna Drömmar om rikedom och kunskap. Eller ren och skär nyfikenhet.

De får därför stå sitt kast. Denna linje överensstämmer med UD:s konsulära praxis enligt vilken svenskar som fått problem utomlands inte tas hem på det allmännas bekostnad, även om de kan få låna medel till en hemresa. Det är sjukhusvecka i "Paradise Hotel" och deltagarna tvingas sitta i karantän.

RELATERADE BÖKOR