Matboken

Matboken - Pernilla Stalfelt | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pernilla Stalfelt
DIMENSIONERA
4,77 MB
FILNAMN
Matboken.pdf
ISBN
6228269562273

BESKRIVNING

Man kan äta nästan vad som helst; rostade myror, orm och grisöron. Det finns god mat och äcklig. Nyttig och onyttig. Grönsaker och rödsaker. Det finns djur som inte äter något under hela sitt liv. Och andra som äter hur mycket som helst. Det finns till och med dom som äter sina kompisar.Vad är egentligen mat? Var tar den vägen när vi tuggat klart och den försvinner ner i halsen?Pernilla Stalfelt har skrivit en rolig, befriande och underhållande bok om mat och om vad som händer när man äter. Här finns inga vanliga recept eller måttangivelser. Inga tips på hur man äter nyttigt eller får livspusslet att gå ihop genom att laga enkelt, gott och snabbt. Det här är något helt annat! Följ med på ett matäventyr utöver det vanliga bland köttätande växter, skräpmat och levande pannkakor.

Grönsaker och rödsaker. Det finns djur som inte äter något under hela sitt liv. Smarta billiga matboken snabblagat, vardagsmat, festmat Lotten Thörngren Köp boken Beställ recensionsexemplar.

Det finns djur som inte äter något under hela sitt liv. Smarta billiga matboken snabblagat, vardagsmat, festmat Lotten Thörngren Köp boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum.

RELATERADE BÖKOR