Julias värld

Julias värld - Julia Thorell | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Julia Thorell
DIMENSIONERA
5,6 MB
FILNAMN
Julias värld.pdf
ISBN
4076163263412

BESKRIVNING

"Detta är en humörhöjande berättelse med fokus på en typ av elastisk fantasi, som ger stöd och kraft åt en fyraårings sinne. Och framför allt nöje." Stina Nylén, GPNär Julia vaknar är ingen hemma. Var kan de vara? Inte i bilen, inte bakom huset och under stenen finns bara myror. Vilken tur att Julia älskar att rita. Med pennorna i handen känner hon sig trygg. Fram växer en vit fluffig filur som ibland blir väldigt stor och vill vara den som styr. Den tar med Julia på äventyr.Julia Thorell är illustratör och författare. Hon är uppvuxen i Stockholm och började tidigt intressera sig för att teckna och berätta i bilder. Hon är utbildad illustratör och grafisk formgivare vid Konstfack och har arbetat med tidningar som Dagens Nyheter, Hjärnstorm och Arbetaren. Hon har gett ut två grafiska romaner, Fri kärlek och Juni, och illustrerat Bruno 3000-böckerna (text av Åsa Anderberg Strollo)."Detta är en humörhöjande berättelse med fokus på en typ av elastisk fantasi, som ger stöd och kraft åt en fyraårings sinne. Och framför allt nöje." Stina Nylén, GPBilderboken "Julias värld" höjer humöret! Stina Nylén, GP

Thorell, Julia, 1984- (författare) ISBN 9789127146822 Publicerad: Stockholm : Natur & kultur, [2017] Tillverkad: 2017 Svenska 29 onumrerade sidor. Bok Barn/ungdom Världen Julias baksmälla på flyget hem resulterade inte bara i att hon sattes i coronavirus-karantän i London - hon blev också internationellt omskriven.

Köp boken Julias värld av Julia Thorell (ISBN 9789127146822) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR