En natt kidnappar jag alla mina hemtjänstkunder i en stulen buss

En natt kidnappar jag alla mina hemtjänstkunder i en stulen buss - Linnea Swedenmark | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Linnea Swedenmark
DIMENSIONERA
6,39 MB
FILNAMN
En natt kidnappar jag alla mina hemtjänstkunder i en stulen buss.pdf
ISBN
4153384057276

BESKRIVNING

En natt kidnappar jag alla mina hemtjänstkunder i en stulen buss handlar om en ung kvinnas sommar som anställd inom hemtjänsten och hennes möten med ”kunder” som Berit, Gustav och Vilgot. Den handlar om klassresor, status och en kropp som protesterar mot de tunga lyften. Att hålla Maria i handen när hon gråter, låtsas jobba på Grand Hotel för att Sven ska äta sin lunch, bli utskrattad av en 100-årig kvinna och att ha kollegor vars handleder är så utslitna att de inte längre kan öppna glasburkar. Linnea Swedenmark (f.1990) kommer från Östersund, men bor i Stockholm. Hon är jurist och har tidigare varit ledarskribent på bland annat Aftonbladet och Dagens Arena, samt arbetat inom hemtjänsten. Diktsamlingen En natt kidnappar jag alla mina hemtjänstkunder i en stulen buss är Linnea Swedenmarks skönlitterära debut.

Efter London eller Det vilda England Jefferies, Richard 150 kr Köp. 543272.

Dikten beskriver "kunder" som i princip levt hela sina liv i Stockholm men ändå inte känner sig som hemma. När de dör vill de bli begravna någon annanstans. En natt kidnappar jag alla mina hemtjänstkunder i en stulen buss.

RELATERADE BÖKOR