En allvarsam lek

En allvarsam lek - Sally Thorne | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sally Thorne
DIMENSIONERA
5,13 MB
FILNAMN
En allvarsam lek.pdf
ISBN
8334695777821

BESKRIVNING

Ofrivilliga kollegor och svurna fiender Lucy och Joshua har verkligen inte mycket över för varandra. Och den där befordran som de båda vill ha gör inte precis stämningen mellan dem bättre. Men en kväll tvingas de lägga allt annat åt sidan och samarbeta, för instängda tillsammans i kontorets trånga hiss sitter de nämligen i samma båt. Och plötsligt når energin som finns mellan dem en helt ny nivå.   "Varm, rolig, smart." - The Daily Mail   "En av de bästa jag någonsin läst." - Kristin Higgins om En allvarsam lek ***SALLY THORNE bor i Canberra i Australien med sin man. Hon älskar att ge liv åt sina karaktärer, skapa berättelser som berör och har blivit hyllad världen över för sin debutroman En allvarsam lek.

De är på rätt spår. I den nya läroplanen betonas leken ytterligare. En råare allvarsam lek Skådespelaren som blev regissör, Pernilla August, förvandlar en litterär klassiker till en råare sorts kärlekshistoria i sin filmatisering av Hjalmar Söderbergs Den allvarsamma leken.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp boken En allvarsam lek av Sally Thorne (ISBN 9789150943894) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR