Loke och Freja

Loke och Freja - Eva Trapp | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eva Trapp
DIMENSIONERA
7,93 MB
FILNAMN
Loke och Freja.pdf
ISBN
8311987793118

BESKRIVNING

I denna bok får vi följa Loke och Freja som träffas i skogen. Där möter de olika naturväsen, bland annat det vackra Sjörået och Kobold som är på väg att gå under på grund av ett miljöutsläpp. Lokes farfar, som har stark kontakt med de olika naturväsena, hjälper ungdomarna. Som följeslagare finns den egensinniga hunden Valle. Anna-Greta är Frejas faster och tycker inte om vare sig skogen eller alla småkryp som finns där. En tragisk händelse ställer allt på sin spets, särskilt för Anna-Greta.

Skickas inom 3-4 vardagar. Köp boken Freja av Johanne Hildebrandt (ISBN 9789175036762) hos Adlibris.

Loke är slug som få och gillar att spela de andra gudarna spratt och att skapa dramatik i sina omgivningar. Han är son till Farbaute och Laufey och själv är han far till Narfe, Vale, Fenrisulven, Midgårdsormen och Hel. Loke och Freja: Av Eva Trapp: 149,00 kr: I denna bok får vi följa Loke och Freja som träffas i skogen.

RELATERADE BÖKOR