Sockerbagaren

Sockerbagaren - Alice Tegnér | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Alice Tegnér
DIMENSIONERA
3,13 MB
FILNAMN
Sockerbagaren.pdf
ISBN
4709932866716

BESKRIVNING

En sockerbagare här bor i staden ...Nu har Catarina Kruusval gjort pekböcker med visorna som barnen vill sjunga i juletid! Sockerbagaren är en sån favorit, och till visan har Catarina Kruusval skapat härligt juliga bilder med humor och värme. En riktig godbit för alla som vill bläddra, peka och sjunga - om och om igen!Tidigare böcker i serien: Ekorrn satt i granen  Bä bä vita lam En elefant balanserade Björnen sover I ett hus Var bor du lilla råtta Små grodorna Prästens lilla kråka Lilla snigel Imse vimse spindel Längd: 16cmBredd: 15cm

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris En sockerbagare F C7 En sockerbagare här bor i staden, Bb F han bakar kakor mest hela dagen.

På bilden ovan, syns Mathilda och sonen Gustaf fotograferade utanför butiken på Södra Storgatan i Helsingborg. Betyg: 5 Sockerbagaren, för oss som älskar bullar och kakor och tårtor och semlor och leverpastejsmackor och vallonbullar och finska pinnar och lussekatter och kardemummakransar och bullar. 4 0 2012-12-08 kl.

RELATERADE BÖKOR