Marconi Park

Marconi Park - Åke Edwardson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Åke Edwardson
DIMENSIONERA
4,22 MB
FILNAMN
Marconi Park.pdf
ISBN
3188742687919

BESKRIVNING

Det går mot vår i Göteborg, och Erik Winter känner hur hans sinne ljusnar när dagarna blir längre.Men verkligen hinner ikapp honom, som den alltid gör. En tidig morgon står han i ett värdelöst ljus under en värdelös himmel och ser ner på ett lik av en man som dött en våldsam död. En plastpåse har trätts över mannens huvud. På mannens kropp ligger en avriven bit kartong på vilken någon med bred pensel skrivit en versal bokstav. Det blir fler offer, i Göteborg och Stockholm, med samma sorts våldsamt tecknade lappar. Samtidigt som Winter lägger pussel med lapparna för att kunna utläsa ett ord, försöker man alltmer deseperat finna ett samband mellan de mördade. Det är ett mysterium.En av de verkliga pionjärerna i det som kallas det svenska deckarundret, Åke Edwardson, är tillbaka med en ny Winter-roman, den tolfte i ordningen. Marconi Park, som är ett bostadsområde i Göteborg, har fått ge namn åt den tolfte romanen med Erik Winter i huvudrollen.

ISBN Ljudbok 9789173487245. Marconi Park Åke Edwardson Köp boken Lyssna på boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum.

Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare. Marconi Park är ett bostadsområde i Göteborg, som har fått ge namn åt den den tolfte romanen med Erik Winter i huvudrollen. Det går mot vår i Göteborg, och Erik Winter känner hur hans sinne ljusnar när dagarna blir längre.

RELATERADE BÖKOR