Frihet

Frihet - Jonathan Franzen | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jonathan Franzen
DIMENSIONERA
8,42 MB
FILNAMN
Frihet.pdf
ISBN
5920461396175

BESKRIVNING

Romanen Frihet följer ett flertal medlemmar av familjen Berglund och deras nära vänner och kärlekspartners. Jonathan Franzen följer dessa relationer under de senaste årtionderna och avslutar nära dagen då Obamas administration tar vid. Här tecknas ett skarpt, ömsint och humoristiskt porträtt av medelklassfamiljen Berglund, där makarna Patty och Walter som medvetna medborgare och föräldrar kämpar för en bättre värld. Med det amerikanska samhället som fond speglas här hur vi lever våra liv. Hur vi hanterar förväntningar och besvikelser och hur den frihet vi kämpat oss till både kan te sig som en frestelse och en börda. »Det är en fantastisk roman« - Jonas Thente, Dagens Nyheter. »...boken är tveklöst en av årets litterära höjdpunkter.« -Borås Tidning »Det är en oemotståndlig och i ordets bästa mening överdådig roman.« -Sydsvenskan »Det är spännande på ett genuint mänskligt plan och det är mycket underhållande.« -Gefle Dagblad

Vi tar ställning - och vi vill att fler ska göra det. Frihet är rätten att tala, tänka och agera som man vill. Den kan anses vara negativ genom avsaknandet av lagar eller positiv genom lagar som ger en möjligheten att använda sin frihet t.ex.

(S) Nyckeln till frihet. 1994 16+ 2 t 22 min Kritikerrosade draman.

RELATERADE BÖKOR