Ett oemotståndligt förslag

Ett oemotståndligt förslag - Birgitta Bergin | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Birgitta Bergin
DIMENSIONERA
10,94 MB
FILNAMN
Ett oemotståndligt förslag.pdf
ISBN
2894508119372

BESKRIVNING

»Härlig chick-lit med oväntade vändningar«- Katerina JanouchAnna Holm är 30 år och fastighetsanalytiker från Kungälv. Livet står still. Hennes pojkvän Jesper är trevlig och jobbet är okej, men det är ändå något väsentligt som saknas. En dag får hon ett rekommenderat brev från advokatbyrån Linberg & Co. Med stigande förvåning läser hon att hon har angetts som arvtagare till fem miljoner euro. För att få ta del av arvet måste hon dock utföra ett uppdrag. Hela brevet känns fullständigt otroligt, men hon måste ju i alla fall höra vad det är hon ska göra för att få arvet. Hon bestämmer sig för att ringa advokatbyrån och boka ett möte.Två veckor senare står hon i sin nya lägenhet på Östermalm i Stockholm, redo att utföra uppdraget. Men var ska hon börja och vem är egentligen den här jetset-killen Carl-Henrik Vansbo?Ett oemotståndligt förslag är ett fängslande relationsdrama om två människor som möts under märkliga omständigheter och utvecklar en närhet som kommer förändra dem för alltid. Handlingen utspelar sig i en miljö där ytan tycks vara viktigare än innehållet och där allting går att köpa. Men vad händer när en människas fasad rämnar och den riktiga personen kommer fram? Kan kärlek förändra gamla mönster och invanda beteenden? »Den här blir nog kategoriserad bästa lästa bok i år! Jäklar så bra!«- Cicci Grip bokblogg»Det här är äkta chic lit, feelgood och romance. Allt i ett.«Bokhuset»Det skulle nog kunna bli en bra romantisk komedi på film av den.«- DAST MAGAZINE, Leif-Rune Strandell»Ja, jag gillade alltså boken riktigt mycket. Bitvis älskade jag den till och med«- Beas Bokhylla»Boken har ett lättsamt språk och sidorna flyger iväg när man läser.«- Cattis bokblogg

Jag hör tyvärr bara inte till dem. Titel: Ett oemotståndligt förslag Författare: Birgitta Bergin Förlag: Bokfabriken (rec-ex, tack!) Ett oemotståndligt förslag är ett fängslande relationsdrama om två människor som möts under märkliga omständigheter och utvecklar en närhet som kommer förändra dem för alltid.

Handlingen utspelar sig i en miljö där ytan tycks vara viktigare än innehållet och där allting går att köpa. Ett oemotståndligt förslag Birgitta Bergin (Ljudbok Mp3-CD) Tipsa en vän 209 kr Antal. Lägg i varukorgen.

RELATERADE BÖKOR