En doft av Babylon (CD + bok)

En doft av Babylon (CD + bok) - Martin Palmqvist | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin Palmqvist
DIMENSIONERA
11,19 MB
FILNAMN
En doft av Babylon (CD + bok).pdf
ISBN
1090388549918

BESKRIVNING

I En doft av Babylon möter vi den lite vresige herr Salt som har en te- och kryddbutik i småstaden Måla. Hans fru har lämnat honom och dottern bor långt bort. Han lever för sin butik och är mycket ensam: hans enda nöje är att spionera på folk som rör sig utanför affären. Plötsligt händer det. Både livet och arbetet blommar upp genom att herr Salt får ta emot en irakisk kvinna som praktikant i sin butik. Detta är en charmig och rolig historia om fördomar som utmanas och om en oväntad vänskap som uppstår. Berättelsen visar hur vänlighet och omtanke kan förvandla den mest skeptiska och buttra person. Martin Palmqvist har skrivit böckerna om Två systrar och de liksom En doft av Babylon är riktig feel good. Detta är ett kombinerat paket där du får en fysisk bok och en CD-skiva med en mp3-fil på.

Han lever för sin ... En doft av Babylon. av Martin Palmqvist (Bok) Svenska, För vuxna Läsaren får i denna bok möta den vresige herr Salt som har en te- och kryddbutik i småstaden Måla.

Hans fru har lämnat honom och dottern bor långt bort. Han lever för sin butik och är mycket ensam. En doft av Babylon av Martin Palmqvist Sanna Sporrong ( E-media, E-bok, PDF ) 2018, Svenska, För vuxna I En doft av Babylon möter vi den lite vresige herr Salt som har en te- och kryddbutik i småstaden Måla. I En doft av Babylon möter vi den lite vresige herr Salt som har en te- och kryddbutik i småstaden Måla.

RELATERADE BÖKOR