En dag med morfar : sova borta

En dag med morfar : sova borta - Cecilia Torudd | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cecilia Torudd
DIMENSIONERA
9,9 MB
FILNAMN
En dag med morfar : sova borta.pdf
ISBN
5915965717617

BESKRIVNING

Ett viljestarkt barn och tålmodiga far- och morföräldrar – här är "Barnbarnsböckerna"! Humor och vardag för gamla och unga. En sprillans ny och träffsäker småbarnsserie av Cecilia Torudd. Oskars mamma ska på återträff med sina gamla skolkompisar. Därför måste Oskar sova över hos morfar.Morfar bor i en annan stad och de känner knappt varandra. På kvällen vill morfar bara poppa popcorn och titta på tv. Det är så tråkigt, tycker Oskar. Han längtar efter mamma…I Cecilia Torudds nya småbarnsböcker är vardagen tillsammans med far- och morföräldrarna både härlig och dråplig. Som alltid med Torudds verk är det både lätt och roligt att känna igen sig såväl för gammal som för ung.Det här är morfars bok i serien "Barnbarnsböckerna": relationer, vardag och skarpsynt bildhumor i härlig Toruddsk kombinationEn dag med morfar: Sova borta är en av de två första småbarnsböckerna i en serie som består av fyra delar.Läs också:En dag med mormor: Tåget hem En dag med farfar utkommer 2015 En dag med farmor utkommer 2015

Morfar bor i en annan stad och de känner knappt varandra. Som jag skrev i torsdags så hade jag lite delade känslor inför att vara ifrån barnen. Jag bör väl tillägga att barnen träffat mormor och morfar i princip varje dag sedan de föddes, så de är supertrygga med dem.

Det är så tråkigt tycker Oskar, och längtar efter mamma. Passar barn 0-3 år. Enhetsfrakt 49:- inom Sverige, maila för utrikes frakt! Öppettider: Mån - Fre 10 - 18, lör 11 - 16 * En dag med morfar: sova borta (Inbunden, 2015) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 7 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! En dag med morfar: Sova borta.

RELATERADE BÖKOR