Spionernas arv

Spionernas arv - John le Carré | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
John le Carré
DIMENSIONERA
12,62 MB
FILNAMN
Spionernas arv.pdf
ISBN
1287037609805

BESKRIVNING

George Smiley kom att bli sinnebilden för den tänkande spionchefen, som i klassiker som Spionen som kom in från kylan och Mullvaden jagade spioner och dubbelagenter i det kalla krigets osynliga fältslag. Nu är han, och flera av hans kumpaner, tillbaka. I Spionernas arv tvingas Smileys vän Peter Guillam återvända till de avgörande fall som skakade Smileys nätverk av spioner under det kalla krigets kyligaste dagar. Vad offrade de för den goda sakens skull?Spionernas arv är en briljant coda till John le Carrés mäktiga författarskap; en rasande uppgörelse med det kalla krigets dubbelmoral, med skrämmande speglingar av vår samtid.I samband med utgivningen av Spionernas arv påbörjas också en utgivning av le Carrés böcker om Smiley i pocket.

I samband med utgivningen av Spionernas arv påbörjas också en utgivning av le Carrés böcker om Smiley i pocket. Spionernas arv John le Carré Köp boken Lyssna på boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum.

Titel: Spionernas arv Av: Le Carré, John Snittbetyg 4 av 1 st röster. Klicka för att sätta betyg på Spionernas arv.

RELATERADE BÖKOR