Fem personer du möter i himlen

Fem personer du möter i himlen - Mitch Albom | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mitch Albom
DIMENSIONERA
10,86 MB
FILNAMN
Fem personer du möter i himlen.pdf
ISBN
7228664506393

BESKRIVNING

Eddie arbetar som vaktmästare på ett nöjesfält. Han har, i sina egna ögon, levt ett fullkomligt meningslöst och ointressant liv. På sin åttiotreårsdag omkommer han i en tragisk olycka och vaknar upp i livet efter detta. Där inser han att himlen är en plats där man får sitt liv förklarat för sig. Eddie möter fem personer. Några som han känt, andra som kan ha varit främlingar. De visar på det vackra och värdefulla i hans ”meningslösa” liv, och avslöjar hemligheten bakom den ständiga frågan: Varför var jag där? Fem personer du möter i himlen vill på ett varmt och humoristiskt sätt hjälpa oss att förstå att inget liv är meningslöst och att vi alltid lämnar något efter oss. ”All kärlek vi har skapat finns kvar. Alla minnen finns kvar. Vi lever vidare i hjärtat på var och en som vi har berört och format medan vi levde.”

Han har fångat läsare över hela världen - hans böcker har hittills sålts i mer än 20 miljoner exemplar, han är utgiven i 50 länder och översatt till 43 språk. Fem personer du möter i himlen är berättelsen om Eddie, som arbetar som vaktmästare på ett nöjesfält. Han har, i sina egna ögon, levt ett fullkomligt meningslöst och ointressant liv.

Identifiera temat (er) från De fem personer som du träffar i himlen du vill inkludera och ersätta "Tema 1" -texten. Fem personer du möter i himlen vill på ett varmt och humoristiskt sätt hjälpa oss att förstå att inget liv är Fem personer du möter i himlen är berättelsen om Eddie, en gammal krigsveteran som arbetar som vaktmästare på ett nöjesfält. Fem personer du möter i himlen har jag dragit mig lite för att läsa. Jag fick för mig att den inte skulle vara lika bra som den förra och den hade inget ämne som direkt lockade.

RELATERADE BÖKOR