Den sista mrs Parrish

Den sista mrs Parrish - Liv Constantine | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Liv Constantine
DIMENSIONERA
11,76 MB
FILNAMN
Den sista mrs Parrish.pdf
ISBN
6620522445748

BESKRIVNING

Amber Patterson är en oansenlig kvinna och hon är trött på att ingenlägger märke till henne. Hon tycker att hon förtjänar mer ett liv medpengar och inflytande, precis som den blonda, blåögda och vackra DaphneParrish.I det lilla kustsamhället är Daphne och hennes man, fastighetsmogulenJackson, drömparet i allas ögon. Avundsjukan skulle äta upp Amber inifrån... om hon inte hade haft en plan. Hon ska bli den nästa mrs Parrish.Sakta börjar Amber nästla sig in i familjen Parrishs liv, och snart är honDaphnes vän och förtrogna och reser med dem på semester till Europa.Men det finns en skugga i Ambers förflutna, och om den avslöjas riskerarallt att glida henne ur händerna ... Den sista mrs Parrish är en beroendeframkallandedebut med en twist.Karin Slaughter... en av de bästa psykologiska spänningsromanerna du läser i år. Lee Child***LIV CONSTANTINE är en pseudonym för författarsystrarna Lynne och Valerie Constantine. De bor i var sin ände avUSA men tillbringar timmar varje dag med att prata över Facetime och mejlbomba varandra. Den sista mrs Parrish ärderas debutroman.

Parrish Författare: Liv Constantine Översättare: Susanne Andersson Förlag: HarperCollins Nordic Utgivningsår: 2017/2018 ISBN: 978-91-509-3119-8 Betyg: 4 av 5 Bokens första mening: Amber Patterson var trött på att vara osynlig. ——— ——— Liv Constantine - Den sista mrs Parrish - (The Last Mrs. Parrish) - (2018) - (2017) - (Amerikansk Skönlitteratur / Roman) ——— "Den sista mrs Parrish.

Jag ser verkligen fram emot fler böcker av den här författaren! Tack HarperCollins Nordic för rec.exet! Jag har bjudit på en smakbit ur boken i ett annat inlägg HÄR 2018, Inbunden. Köp boken Den sista mrs Parrish hos oss! Den sista mrs Parrish Vissa kvinnor får allt.

RELATERADE BÖKOR