Absolut okysst : obs: det här är INTE nån sliskig kärlekshistoria!!

Absolut okysst : obs: det här är INTE nån sliskig kärlekshistoria!! - Nina Elisabeth Gröntvedt | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nina Elisabeth Gröntvedt
DIMENSIONERA
4,5 MB
FILNAMN
Absolut okysst : obs: det här är INTE nån sliskig kärlekshistoria!!.pdf
ISBN
8807778361685

BESKRIVNING

12-åriga Oda fortsätter att skriva i sin superhemliga dagbok. Hon och Helle är bästisar igen, men Oda tycker att något känns annorlunda. Dessutom tänker Oda mycket på Stian, att hon snart ska börja högstadiet och att hon då kommer vara absolut alldeles okysst! En dag flyttar en ny pojke in i grannhuset och alla bara älskar honom. Alla utom Oda.Efter succén med Hej, det är jag! är Nina E. Grøntvedt nu tillbaka med uppföljaren Absolut okysst - en dagboksroman för slukaråldern som gick direkt in på topplistan när den gavs ut i Norge. Nina E. Grøntvedt har hyllats för sin träffsäkra skildring av en självständig tjej som befinner sig på gränsen mellan barn och ungdom.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris OBS: det här är inte nån sliskig kärlekshistoria!!! av Nina Elisabeth Grøntvedt ( Bok ) Svenska, För barn och unga Andra boken om tolvåriga Oda som fortsätter att skriva i sin dagbok. Köp 'Absolut okysst : obs: det här är INTE nån sliskig kärlekshistoria!!' bok nu.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Absolut okysst : obs: det här är INTE nån sliskig kärlekshistoria!!: 2 Andrea Stokkheim: Amazon.es: Nina Elisabeth Gröntvedt, Karin Nyman: Libros en idiomas extranjeros Nina Elisabeth Gröntvedt är en författare.

RELATERADE BÖKOR