2-åringen upptäcker världen

2-åringen upptäcker världen - Per Lunqe | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Per Lunqe
DIMENSIONERA
12,39 MB
FILNAMN
2-åringen upptäcker världen.pdf
ISBN
8203789126927

BESKRIVNING

2-åringen upptäcker världen2-åringen upptäcker världen tillsammans med sin pappa. Det gör dom i åtta kåserier och i ett häfte på 48 sidor. 2-åringen bestiger med pappa Kilimanjaro på söder, försvinner spårlöst, skapar kaos och är i stort en rolig 2-åring.2-åringen är i dag stor och stark. Hans pappa gillar att blicka bakåt mot den tid då mycket hände. Den lilla boken kanske inspirerar andra pappor med 2-åringar att hitta på saker tillsammans.Per Lunqe

Då är de kanske ännu klokare? Det vet vi inte säkert och inte vad hjärnans storlek betyder. Men nog kan en knölval vara extremt smart - som när hon ska stjäla lax från en odling… Väderprognoser för 200 000 platser i världen.

Några treåringar börjar också se sammanhangen mellan tal och skriftspråk. De börjar även intressera sig mer för skrift i böcker och högläsning.

RELATERADE BÖKOR