Kyssar i New York

Kyssar i New York - Sarah Morgan | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sarah Morgan
DIMENSIONERA
9,63 MB
FILNAMN
Kyssar i New York.pdf
ISBN
6359561163009

BESKRIVNING

Molly utger sig för att vara expert på relationer, i alla fall andras. För när det gäller egna förhållanden är hon skrämmande usel. Efter ett tungt uppbrott har hon flytt sitt förflutna och gömmer sig i New York. Att dejta är inte att tänka på hon umgås hellre med sin pålitliga dalmatiner Valentine. Men så, under en joggingtur i Central Park, möter hon skilsmässoadvokaten Daniel. De dras obönhörligt till varandra men ingen av dem är ute efter mer än en flirt. När känslorna växer sig allt starkare blir Molly livrädd. Plötsligt har hon ingen aning om hur hon ska agera. ***Perfekt att krypa upp i soffan med.  HeatMorgans briljanta begåvning upphör aldrig att fascinera.    RT Book Reviews

Efter ett tungt uppbrott har hon flytt sitt förflutna och gömmer sig i New York. Pris: 59 kr. E-bok, 2014.

För när det gäller egna förhållanden är hon skrämmande usel. Efter ett tungt uppbrott har hon flytt sitt förflutna och gömmer sig i New York.

RELATERADE BÖKOR