Extraordinära ordvitsar från Göteborrrrg!

Extraordinära ordvitsar från Göteborrrrg! - Ulf Benkel | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ulf Benkel
DIMENSIONERA
12,26 MB
FILNAMN
Extraordinära ordvitsar från Göteborrrrg!.pdf
ISBN
5055847006962

BESKRIVNING

- Vad var det med strumporna som fick dig att misstänka att de var stulna?- Hälarna.Förväntningarna på det första adventsljuset är låga.- Din döde fars kläder är storlek large va?- Hur visste du det?- Jag är medium.Han har skrivit tre populära ordvitsböcker och fått stort genomslag i sociala medier - inte minst genom succékontot ­Göteborrrrg! på Instagram.Nu är frilansjournalisten, ­författaren och föreläsaren Ulf Benkel tillbaka i bokform, med ytterligare drygt 250 av sina egna bästa vitsar.I ett kåserande faktakapitel avhandlas dessutom ordvitskonstens obegripligt låga status.Extra allt, extra bra, extraordinärt.

Skickas inom 7-10 vardagar. - Vad var det med strumporna som fick dig att misstänka att de var stulna? - Hälarna.

Precis som de tidigare böckerna innehåller den lite drygt 250 av mina egna ordvitsar. Själv förstår jag inte alla Göteborgsvitsar men vet att de uppskattas av många. Vill du lyssna på nya - och fler - så kom till oss i bokhandeln på måndagkväll, 2 mars, kl.

RELATERADE BÖKOR