Jag ska egentligen inte prata om det här

Jag ska egentligen inte prata om det här - Sara Beischer | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sara Beischer
DIMENSIONERA
7,7 MB
FILNAMN
Jag ska egentligen inte prata om det här.pdf
ISBN
4191035193684

BESKRIVNING

För det unga vårdbiträdet Moa öppnar sig en ny värld då hon ror hem ett förlagskontrakt på sin självbiografiska och omskakande inifrånskildring av äldreomsorgen. Romanen får stor uppmärksamhet och över en natt blir Moa både äldreomsorgsexpert och en ny lovande arbetarförfattare. Men framgången har sina baksidor. Det är inte bara den nya rollen som författare Moa ska axla. Hon ska också hantera sveket mot sin chef och sina kollegor som känner sig både uthängda och förrådda. Dessutom blir hennes redan trassliga kärleksliv ännu trassligare när hon låter sig bli förförd av en nästan tjugo år äldre författarkollega på Bokmässan.   Jag ska egentligen inte prata om det här är en fristående fortsättning på den kritikerrosade Jag ska egentligen inte jobba här.   SARA BEISCHER (f. 1983) debuterade 2012 med den uppmärksammade och prisade romanen Jag ska egentligen inte jobba här. Året därpå utkom hon med Det finns råttor överallt utom på Antarktis, som också den prisbelönades och lovordades. 2016 utkom den tredje romanen Mamma är bara lite trött, en samtidsskildring om en småbarnsförälders stressiga och kravfyllda vardag. För Mamma är bara lite trött har Sara belönats av samfundet De Nio och fått Hallandspostens Kulturpris.   En ovanligt stark debut som är svår att sluta tänka på. Hallandsposten, om Jag ska egentligen inte jobba här   en skarp blick [ ] Sara Beischer är en författare som behärskar humorns svåra konst Kristian Ekenberg, Nerikes Allehanda   Beischer har ett snabbt och rappt språk [ ] en mycket läsvärd roman Ulf Lundén, Dala-Demokraten  Allt känns så självklart när Sara Beischer skriver. Det är inga krusiduller, inga störande filter, inga men [ ] jag vänder lydigt blad efter blad, kan inte riktigt sluta läsa. Maria Store, Borås Tidning   Redan i första kapitlet [ ] blir jag lite tårögt rörd. Therese Eriksson, Svenska Dagbladet

Bara ... Jag ska egentligen inte prata om det här av Sara Beischer. Första meningen sätter tonen.

Inte så många av oss hade jobbat inom vården som bokens huvudperson, men de erfarenheter från tidigare arbetsplatser när man var yngre tjej ligger ändå nära till hands vid läsningen av kvällens bok. Om det är för att jag saknar den här sortens arbetsskildringar i litteraturen eller för att jag saknar arbetet i sig vet jag inte exakt. Både och, förmodligen mest det senare.

RELATERADE BÖKOR