Enders spel

Enders spel - Orson Scott Card | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Orson Scott Card
DIMENSIONERA
11,40 MB
FILNAMN
Enders spel.pdf
ISBN
6112405010385

BESKRIVNING

För att utveckla ett säkert försvar mot en attack från en fientlig, utomjordisk ras, föder staten upp barngenier och tränar dem till soldater. En lysande ung kille, Andrew »Ender« Wiggin, bor med sina snälla men distanserade föräldrar, sin sadistiske bror Peter och sin älskade syster Valentine.Ender blir den i familjen Wiggin som värvas till stridsskolan, för rigorös militär utbildning. Enders förmågor skänker honom respekt och gör honom till en ledare i skolan. Samtidigt plågas han av känslor av ensamhet, rivalitet, press från de vuxna lärarna och rädsla för de invaderande utomjordingarna.Är Ender den general jorden behöver? Kriget har rasat i hundra år, och jakten på den perfekta generalen har pågått nästan lika länge. Enders två äldre syskon är precis lika speciella som han, men på olika sätt. Tillsammans har de tre de förmågor som krävs för att bygga upp en ny värld.Om världen överlever, vill säga ORSON SCOTT CARD [född 1951 i USA] är den enda författare som vunnit science fiction-genrens två största priser, Hugo och Nebula, två år i rad. Enders spel är en av de senaste decenniernas mest populära science fiction- böcker. Filmversionen av Enders spel håller just nu på att spelas in, och går upp på biograferna i november 2013.# 33 på Goodreads lista över »Tidernas bästa böcker«Vinnare av science fiction-genrens två största priser, Hugo och Nebula, i kategorin »Årets bästa roman«»Gripande, spännande « THE GUARDIAN»En otroligt mäktig roman som är något av det allra bästa genren har åstadkommit.« THOMAS M. WAGNER, SF REVIEWS»En av de riktigt stora science fiction-romanerna.« BOOKLIST

Forskarna sökte personer med mardrömmar som ville pröva endera av två olika metoder.; Mikael Sundström: Kan inte säga att jag läst något om detta åt endera hållet; Det skulle i praktiken innebära ett veto för endera parten. Enders spel (E-bok, 2013) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 2 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Titel: Enders Spel (original Ender's Game) Författare: Orson Scott Card Serie: Ender's Saga #1 Sidantal: 366 Utgivningsår: 2013 (original 1985) Handling: Människorna har inte glömt bort den senaste striden mot giftningarna, de insektsliknande utomjordingarna som nästan förintade armén. ORSON SCOTT CARD [född 1951 i USA] är den enda författare som vunnit science fiction-genrens två största priser, Hugo och Nebula, två år i rad. Enders spel är en av de senaste decenniernas mest populära science fiction- böcker.

Filmversionen av Enders spel gick upp på biograferna i november 2013. Filmversionen av Enders spel håller just nu på att spelas in, och går upp på biograferna i november 2013. 33 på Goodreads lista över »Tidernas bästa böcker« Vinnare av science fiction-genrens två största priser, Hugo och Nebula, i kategorin »Årets bästa roman« Filmversionen av Enders spel håller just nu på att spelas in, och går upp på biograferna i november 2013.

RELATERADE BÖKOR