Berättelser från dom

Berättelser från dom - Katarina Frostenson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katarina Frostenson
DIMENSIONERA
5,33 MB
FILNAMN
Berättelser från dom.pdf
ISBN
8686729924130

BESKRIVNING

Dom, som levde i det går huset av trä på kullen av ljus med citronäppellträdet vid sin sida. Dom, som blev mångalna mitt i natten och begav sig ut med spett i hand, och med grepar. Dom, som vittjade mullen, svepte den, odlade, älskade den. Som drömde om hjärtat... Som fick ett barn, skapt av en hind, men med mänskligt anlet.De levde en gång i sin värld av linne och järn, av saker och ord. Av sol, skog och ljus. Det var "dom", som fanns en gång mitt i världen - Tjugofyra berättelser från dom.

Som fick ett barn, skapt av en hind, men med mänskligt anlet. De levde en gång i sin värld av linne och järn, av saker och ord.

Dom, som levde i det går huset av trä på kullen av ljus med citronäppellträdet vid sin sida. Dom, som blev mångalna mitt i Dom, som levde i det grå huset av trä på kullen av ljus med citronäppellträdet vid sin sida.

RELATERADE BÖKOR