Kärlekens sanna kraft

Kärlekens sanna kraft - Janice Preston | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Janice Preston
DIMENSIONERA
10,10 MB
FILNAMN
Kärlekens sanna kraft.pdf
ISBN
7986629674419

BESKRIVNING

Rosalind Allen har goda grunder till att misstro aristokratin, och har inga planer på att beblanda sig med den. Hon har heller inga tankar på äktenskap utan ser som sin lott i livet att ta hand om sina yngre syskon. Men när hon möter Leo Boyton faller hon handlöst. Attraktionen är ömsesidig och de inleder en kort, passionerad romans. Men så avslöjas Leos sanna identitet, hertig av Cheriton, och Rosalind drar sig undan. Leo å sin sida har aldrig mött en kvinna som inte är ute efter hans titel. Nu måste han kämpa för att vinna tillbaka Rosalinds förtroende.

Publiceringsår: 2020. Klassifikation: Skönlitteratur.

- Platons myt visar på ett symboliskt plan att kärleken finns som en outtömlig källa inom oss, förklarar Hans Karlsson och kallar det för essentialism - en del av vårt varande. 2019, Häftad. Köp boken Kärlekens sanna kraft hos oss! Kärlekens sanna kraft.

RELATERADE BÖKOR