Jag rör mig mot en nollpunkt där allt är du : anteckningar om dikten

Jag rör mig mot en nollpunkt där allt är du : anteckningar om dikten - Kristian Lundberg | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kristian Lundberg
DIMENSIONERA
10,62 MB
FILNAMN
Jag rör mig mot en nollpunkt där allt är du : anteckningar om dikten.pdf
ISBN
3578465558207

BESKRIVNING

Jag rör mig mot en nollpunkt där allt är du är på samma gång en poetik och en dikt i sig, omistlig för den som vill skriva och leva som författare. Här sammanfattar Kristian Lundberg sitt livslånga kärleksförhållande till poesin och skrivandet. Konkreta tips till dig som inte får tiden, orken och disciplinen att räcka till varvas med texter av mer poetisk karaktär, som under­söker skrivandet, dess smärtpunkter och premisser. Som utgångspunkt tas inte sällan de litteraturens själsfränder som Lundberg själv lärt sig av: Duras, Christensen, Rimbaud, Thomsen. Kristian Lundberg delar frikostigt med sig av sina erfarenheter och minnen, misstag och motgångar – ­som läsare bjuds du rakt in i hjärtat av skriv­processen.

Jag rör mig mot en nollpunkt där allt är du : anteckningar om dikten / Kristian Lundberg. Lund : Ellerström, 2015.

För oss är det en tröst i snö att få lyssna till hur en poetik formuleras, så som den görs i Jag rör mig mot en nollpunkt där allt är du. Jag rör mig mot en nollpunkt där allt är du : anteckningar om dikten / Kristian Lundberg. Lundberg, Kristian, 1966- (författare) Alternativt namn: Лундберг, Кристиан, 1966- ISBN 9789172473683 Publicerad: Lund : Ellerström, 2015 Jag rör mig mot en nollpunkt där allt är du är på samma gång en poetik och en dikt i sig, omistlig för den som vill skriva och leva som författare.

RELATERADE BÖKOR