Ödesgudinnan på Salong d'Amour

Ödesgudinnan på Salong d'Amour - Anna Jansson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Jansson
DIMENSIONERA
11,91 MB
FILNAMN
Ödesgudinnan på Salong d'Amour.pdf
ISBN
5032229081917

BESKRIVNING

På Södertorg i Visby ligger Salong d'Amour. När du kommer in på min frisersalong och jag frågar: "Vad kan jag göra för dig?" menar jag inte bara ditt hår. Jag menar: "Vad kan jag göra för dig i ditt liv?" Min ambition är större än att få till en fin klippning, den är att ge dig ett möte.Som frisör möter jag människor i alla livssituationer. Bröllop, begravningar, separationer och skolavslutningar. Livsberättelserna kommer glimtvis, ibland får jag förtroenden. Du kan lita på min tystnadsplikt - dina hemligheter stannar hos mig.Till hjälp på salongen har jag en ung man från Grötlingbo. Han heter Ricky. Jag har lovat hans mamma att göra honom rumsren och lära honom laga mat.Om du är en trogen kund och vågar se dig i min spegel kan allting hända.Vi ses på Salong d'Amour!Angelika LagermarkMöt Anna Jansson i en för henne ny genre. Med Ödesgudinnan på Salong d'Amour har hon skapat en fantastisk karaktär, frissan Angelika, som med liv och lust agerar äktenskapsmäklerska i Visby. Men hur ska hon själv finna kärleken?

Angelika har en hårsalong i Visby. Men det är mest en täckmantel för hennes egentliga sysselsättning; hon hjälper folk - ibland utan att de ens vet om det - att hitta kärleken. Ödesgudinnan på Salong d'Amour.

Angelika äger frisörsalongen Salong d'Amour och genom den träffar hon... Ödesgudinnan på Salong d ' Amour är lättsam och kul läsning. Det som framför allt slår en är att författarinnan måste ha haft sanslöst roligt för egen del medan hon uppfann sina karaktärer.

RELATERADE BÖKOR